Nieuws

Monique de Mol Abraza Tu Casa in de Nederlandse pers

Monique van Abraza Tu Casa in de Nederlandse pers

Elk jaar zijn we op zoek naar een droombestemming. Tot rust komen onder de zon. Een bruine tint opdoen en genieten van de lokale keuken. Liefst geen massatoerisme, gewoon genieten van rust, lekker eten en een cultuur die ons thuis doet voelen.

Dat deed Monique ook. Opgegroeid in Katwijk en Noordwijk, was zij binnen no-time thuis in de voor veel mensen onbekende regio Costa Blanca Zuid/Costa Cálida. Het gemoedelijke van een dorp zoals wij dat kennen, met Spaanse families die al jaren vakantievieren in hun vakantiehuis aan de kust, het bekende verkoelende briesje van de zee en een boulevard, maar dan met idyllisch uitzicht op de Middellandse zee en omlijst door de bergen van natuurgebied Calblanque. Instant vakantiegevoel. 

Ze ruilde haar kantoorbaan in marketing & communicatie in om op huizenjacht te gaan met Nederlanders die dromen van een thuis onder de Spaanse zon. Een niet te weigeren aanbod van Abraza Tu Casa, gespecialiseerd in de aankoop en verhuur van nieuwbouw villa’s en appartementen. “We willen uitblinken in service, en daarbij is het regelen van inrichting, leveringen, beheer en verhuur plus een goede verkenning van de omgeving vanzelfsprekend.” 

Wie net als Monique eenmaal kennis heeft gemaakt met de paradijselijke natuur, gedineerd bij de meest romantische zonsondergang ooit, de bijzondere baai met kliffen en zwart(!) zand van Portman heeft ontdekt en de beachclubs met Ibiza-vibes ervaren, wil hier altijd terugkomen. 

Meer informatie over aankoop en verhuur via abrazatucasa.com 

Bron: levenmagazine.nl